ΓΙΑΤΊ ΕΜΑΣ

4 BIG REASONS TO CHOICE US

1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ REPLICA.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εξασφάλιση ότι όλα τα ρολόγια ρεπλίκα μας παράγονται με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα , ένας στόχος θα επιτευχθεί με την αξιοποίηση κορυφαία τεχνολογία της αγοράς , υψηλό βαθμό καινοτομίας και της δημιουργικότητας σε συνδυασμό με την ακεραιότητα κατασκευής. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά , τις μεθόδους και τα συστατικά παραγωγής , συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής ποιότητας T20 ανοξείδωτο χάλυβα περίπτωση , Swiss made φωτισμό και εξαιρετικά κρύσταλλα πάχους ζαφείρι . Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από ρολόγια Replica  που μπορεί να φορεθεί με αυτοπεποίθηση , υπερηφάνεια και την διασφάλιση της γνώσης που ασχολείται άμεσα με μια εταιρεία που νοιάζεται.

2. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.

Οι τιμές μας είναι καλύτερες από καλές. Διατηρούμε την τιμή και την ποιότητα μας και σας διασφαλίζουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην τιμή αυτή, θα βρείτε σίγουρα πολλές ιστοσελίδες με χαμηλότερες τιμές αλλά εμείς εγγυόμαστε και την τιμή και την ποιότητα, γιαυτό αναλαμβάνουμε στην περίπτωση που αν νομίζετε πως έχετε βρει καλύτερο ρολόι σε άλλη ιστοσελίδα θα σας, η ομάδα μας θα αναλάβει εντός 24 ωρών να σας καταβάλλει την διαφορά.

3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ-ΔΩΡΕΑΝ SERVICE.

 

Θεωρούμε ικανοποίηση του πελάτη, την φροντίδα μετά την πώληση η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της επιχείρησης. Με την SwissTimes  κάθε ρολόι παραδίδεται με 6 μήνες γραπτή εγγύηση επισκευής ή και αντικατάστασης αν χρειαστεί και φυσικά σας παρέχουμε δωρεάν το πρώτο απαραίτητο service.

4. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τους πελάτες μας καλύτερα από εμάς ,το αφοσιωμένο προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο για να απαντήσει στις ερωτήσεις. Με άμεση παράδοση στην πόρτα σας μέσα σε 1-5 ημέρες , δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών  και μια πλήρη εγγύηση 6 μηνών.